Fotvård som hjälper

Men vad roligt att just du har kommit in på bloggen! Jag hoppas att du kommer att gilla det du läser! Det har ju varit en bra helg i mångt och mycket men nog är det lite trögt så här på måndagen att komma igång efter ett par sovmornar! Nu skulle jag berätta om ett företag som jag har gått till för att få medicinsk fotvård. När det gäller det här med medicinsk fotvård i Nyköping så finns det ett relativt nystartat företag som erbjuder just detta. Anettes Fotvård Happy Feet heter den här fotvårdssalongen. 

Jag har alltså vänt mig dit eftersom jag har nagelvamp men nu är den på väg att försvinna. Jag har hållit på i ett par års tid med olika behandlingar, receptfria medel som jag har köpt på apoteket men inget hjälpte. Det såg ut som om svampen försvann, bara för att komma tillbaka nästan på momangen efter avslutad behandling. När jag fick reda på av en god vän att det går att komma tillrätta med det här problemet genom medicinsk fotvård så bestämde jag mig för att prova. Det är en speciell lack som appliceras på naglarna och äntligen, äntligen så har den här svampen försvunnit nästan helt! Det kan ta lite tid så det gäller att upprepa behandlingen några gånger. Det är väldigt bra att det finns möjlighet till att få medicinsk fotvård i Nyköping på Anettes Fotvård Happy Feet så jag tänkte att jag ville berätta för er att den här möjligheten finns så att ni också kan gå dit om ni behöver hjälp med er fötter. Det som är så bra med den här salongen är att det finns en slags garanti. Ingen behandling avslutas innan kunden är helt nöjd!