Tatuering i Ljungby

Hej på er, mina fina läsare, som gång på gång kommer tillbaka till min blogg för att läsa om allt mellan himmel och jord som skulle kunna tänkas intressera mig. Hoppas att ni har en fin dag och att livet leker för er. Jag har funderat på en grej det senaste. Jag tror att jag vill skaffa mig en tatuering i Ljungby.

Ända sedan jag var tonåring har jag velat tatuera mig, och nu tror jag att jag ska göra slag i saken. Ni, mina underbara läsare, har tipsat mig om ett ställe som heter Charlotts Tatueringar. Det verkar som ett otroligt bra företag, och även om det är en slags hemstudio så verkar tatueringsartisten vara mycket professionell och erfaren. Hon har tydligen tatuerat många kunder förut, och vad jag har hört så är det ingen som inte har varit nöjd med sin tatuering. Det tycker jag är ett mycket bra betyg, och därför funderar jag just nu på att faktiskt göra en tatuering i Ljungby. Charlotts Tatueringar erbjuder tatueringar för de i Ljungby, Alvesta och Tingsryd, så om det finns någon av mina söta läsare som också bor i dessa områden och funderar på att skaffa en tatuering så tycker jag att vi borde göra det båda två. Skriv till mig i kommentarerna om du tänker skaffa en tatuering, och i så fall vilket motiv, för jag skulle verkligen vilja veta allt om det. Och om du finns som redan har skaffat en tatuering i Ljungby så får du mer än gärna skriva till mig och berätta vad du har för erfarenheter av det och om ni har några speciella tips till mig eller saker som jag borde tänka på.

Du gillar kanske också...