Så skönt med fotvårdsbehandlingar

Att gå på behandlingar för fötterna är nog någonting som är väldigt underskattat. Det är otroligt skönt med fotvård och det är verkligen bra för fötterna. Man mår så otroligt mycket bättre av att göra det än att göra andra saker. Därför tror jag faktiskt att jag kommer att fortsätta att gå på behandlingar i fotvård på Inas Fotvård i Södertälje ett tag till i alla fall. Hon tyckte att jag hade ganska fina fötter men att det ändå var lite att ta hand om med dem så tänker att jag ska försöka att tänka igenom det och göra någonting åt det. Får nog göra det.

Så blir väl Inas Fotvård och så får de fixa med fotvården och alla de tjänsterna och så kan allting annat vara lite mindre viktigt. Tycker att det brukar fungera bra men det har sina för och nackdelar. Fotvård är avslappnande för hela kroppen, det verkar både lugnande och smärtlindrande och som sagt inte bara för själva fötterna, som masseras och behandlas, utan för resten av kroppen också. Väldigt skönt.

Jag vet inte vad det var som fick mig att ta tag i det här med att äntligen gå till Inas Fotvård och gå på en av deras behandlingar, vad det var, men det var ändå något som hade viss effekt. Och jag tycker definitivt att det har varit väldigt mycket bättre med saker som verkligen fungerar och är det någonting som verkligen fungerar så har jag inga som helst problem med att det kostar lite.

Du gillar kanske också...